Home > Aktuality > Velikonoce v SOHO 17.4.2014

Děkujeme všem partnerům, účinkujícím, ale hlavně IC SOHO, našeho nového partnera, díky kterému se tato akce mohla uskutečnit. Touto akcí hosty výborně a profesionálně provedl moderátor Martin Čermák, ambasadorka Solničky Elisavet Charalambidu spolu s Miss Earth Tereza Fajksová namalovaly krásné dražební pštrosí vejce, které se vydražilo za 3000Kč, v duchu tradičních tanců zatancovaly děti z folklorního souboru Javorníček a pletači pomlázek upletli na místě neuvěřitelnou 3metrovou velikonoční pomlázku. Na tomto odpoledni byl také věnován Solničce finanční dar od IC SOHO, konkrétně paní Barbora Maťáková, v podobě 13.000 Kč, za který jim touto cestou také chceme moc poděkovat. Dohromady se na tomto předvelikonočním odpoledni vybralo skvělých 17.500 Kč. Tato částka bude použita na projekt s názvem “ Tématické pokojíky pro děti“, který má za úkol zvelebit pokoje na Infekčním oddělení v Dětské nemocnici Brno.