Home > Aktuality > Dětský den

Počasí si sice s námi hrálo, ale nakonec vše dobře dopadlo.

Díky Vám se vybralo krásných 1980Kč.
Jsme moc rádi, že nás poctil svojí návštěvou fotbalista Petr Švancara, který nám také pomáhá při realizaci našeho projektu „Tématické pokojíky pro děti“ za což mu moc děkujeme a jeho podpory si nesmírně vážíme.

Chtěli bychom také poděkovat všem partnerům našeho 1. ročníku „Dětského dne se Solničkou“ konkrétně městké části Královo Pole, které nám akci zaštítilo, rádiu Kiss Hády za mediální propagaci naší akce a drobné sladkosti pro děti do tašek, Koupaliste Dobrak a FunParkBrno za poskytnutí prostor, LASER SHOW HALL za věnování lístků do speciálních soutěží, Monsters bubble tea za drobné dárky do tašek pro děti a za občerstení formou bubble tea, B-cake za věnování poukázek na svoje muffiny a dortíky, ZOO Brno za věnování rodinného vstupného do speciálních soutěží, Nakladatelství Mladá fronta za časopisy pro děti a jejich rodiče, Salon GASSI kadeřnictví odkud jsou nejšikovnější kadeřnice, které překrásně česaly všechny děti, Centrum tisku za poukázky do speciálních soutěží, omalovánky pro děti a pomoci při celkové realizaci dne, Malujeme jinak nejenom za pomoc při realizaci ale také i za uměleckou stránku akce.

Doufáme, že i vám se den s námi líbil a budeme se těšit na všechny příští rok znova 🙂Max-0016 (1)